Poziv otvoren za sve: Vranjski maratonci organizuju trku na Gradskom stadionu

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.08.2020 - 12:31

U okviru Prvog kola vranjske takmičarske lige, Atletski klub „Vranjski maratonci“ će u petak, 28. avgusta, na Gradskom stadionu organizovati trku u dužini od pet kilometara.

Trčanje kao važan segment zdravog života FOTO: AK Vranjski maratonci Trčanje kao važan segment zdravog života FOTO: AK Vranjski maratonci
 
Trka je kružnog karaktera tako da će se svima onima koji ne mogu da pretrče predviđenu kilometražu računati svaki pretrčani kilometar.
 
- Svi oni koji žele da učestvuju u ovoj trci, koja će biti besplatna za sve učesnike, treba da dođu na Gradski stadion, do 18 i 45, kako bi trka počela tačno u 19 časova - navodi se u pozivu.
 
Vranjska trkačka liga je, kako ističu „Vranjski maratonci“ namenjena svima koji žele da trče i ima za cilj da promoviše trčanje kao važan segment zdravog života.
 
Otuda iz ovog atletskog kluba pozivaju sve ljubitelje trčanja da u što većem broju dođu na trku i postojeću zajednicu trkača koja postoji dugo godina u Vranju učine brojnijom i jačom.
 
Inače, prvotimci Atletskog kluba „Vranjski maratonci“ su tokom postojanja ovog kluba učestovali na skoro svim trkama u Srbiji, ali i brojnim trkama u Makedoniji, Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, BIH, Hrvatskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Italiji, Rusiji, Kipru, Malti, Kini i Libanu.
 
Zahvaljujući Kristijanu Stošiću, jednom od najuspešnijih maratonaca ovog kluba u Vranje su stigle brojne nagrade osvojene na značajnim trkačkim borilištima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: