Poziv za učesnike Letnjeg ateljea i izlagače Etno - sajma

Lokalne vesti - Sreda 10.08.2022 - 12:02

U okviru predstojeće kulturno - turističke manifestacije „Dani Vranja“ koja će se održati u periodu 27 - 31. 08. 2022.god, biće organizovan Etno-sajam i Letnji atelje.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Na jednom mestu, u Galeriji Narodnog univerziteta okupiće se umetnici i ljubitelji umetnosti, slikari, vajari, grafičari, dizajneri svih profila, akademci i amateri kao i svi oni koji kroz razgovor, razmenu ideja i iskustava stvaraju nova umetnička dela. Letnji atelje traje od 22. 8. do 5. 9. 2022, a za vreme manifestacije „Dani Vranja“ biće premešten u Gradski park.
 
Osim toga, tradicionalno će biti otvoren i Etno-sajam koji je prodajnog karaktera, te će svi zainteresovani izlagači imati priliku da predstave svoje raznovrsne, unikatne radove. JU Narodni univerzitet kao organizator obezbeđuje štandove i tende, učesnici nemaju nikakvih troškova oko zakupa prostora za izlaganje.
 
Pozivamo sve zainteresovane da se do 19.08.2022.god. prijave za učešće na Letnjem ateljeu ili na Etno-sajmu. Prijavu možete izvršiti putem telefona 017/422-367; 065/4039229 ili lično, u prostorijama JU Narodni univerzitet, Kneza Miloša 26, Vranje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: