Poznati dobitnici nagrade SLAĐANA VELJKOVIĆ

Lokalne vesti - Sreda 03.07.2019 - 11:33

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost iz Vranja saopštio je da je stručni žiri doneo odluku o imenima dobitnika novinarskih nagrada „Slađana Veljković“.

Slađana Veljković FOTO: Jelena Stojković Slađana Veljković FOTO: Jelena Stojković
Žiri u sastavu Momčilo Popović šef deska Večernjih novosti, Miljana Okiljević Nikolić šefica dopisništva RTS-a u Vranju i Saša Stojković urednik portala Info Vranjske, nakon višednevnog žiriranja, usaglasio je stavove i doneo sledeću odluku.
 
Priznanje za najbolju reportažu ove godine ide u ruke novinaru lista „Polimlje“, Muharemu Mutabžiji za reportažu „Sve ljubavi Milića Avramovića“, objavljenu u ovom listu.
 
Nagradu u kategoriji „novinarski poduhvat“ podeliće novinarka Bete Biljana Ljubisavljević i novinarka RTS –a  Lidija Georgijeva.
 
U kategoriji najbolji uređivački rad nagradu je žiri dodelio Aleksandru Stankovu novinaru Južnih vesti.
 
Podsećamo da je sponzor prve nagrade „Slađana Veljković“, vranjski British American Tobacco, kompanija koja  pored investicija u sopstvenu proizvodnju  intezivno investira i u društveno odgovorne projekte.
 
Na konkurs je pristiglo ukupno 38 predloga. Tehnički su uslove konkursa ispunila 24 predloga.
 
Žiri nije imao nimalo lak zadatak, s obzirom da je na konkurs stigao veliki broj predloga eminentnih novinara gde su po broju prednjačili novinari sa juga Srbije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: