Poznati dobitnici NAGRADE SVETI SAVA

Lokalne vesti - Sreda 22.01.2020 - 13:58

Na današnjem zasedanju Organizacionog odbora manifestacije „Svetosavska nedelja 2020“ u Vranju, doneta je odluka o dodeli nagrada "Sveti Sava” za 2019. godinu.

Organizacioni odbor Svetosavske nedelje FOTO: vranje.org.rs Organizacioni odbor Svetosavske nedelje FOTO: vranje.org.rs
Nagrada za najbolju ustanovu u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za 2019. godinu dodeljena je OŠ „Svetozar Marković“
 
Za najboljeg vaspitača za 2019. godinu izabrana je Biljana Trajković, vaspitačica vrtića „Pčelica“. 
 
Najbolji profesor razredne nastave u prošloj godini  je Suzana Đorić, profesorka razredne nastave OŠ "Branko Radičević". 
 
Nagrada za najboljeg veroučitelja-katihetu dodeljena je Ivani Stamenković, veroučiteljici OŠ „Dositej Obradović“ i OŠ „Predrag Devedžić“ Vranjska Banja. 
 
Prema odluci za najboljeg nastavnika predmetne nastave osnovne škole izabran je Saša Ristić, nastavnik informatike OŠ „Svetozar Marković“. 
 
Nagrada "Sveti Sava” za najboljeg profesora predmetne nastave srednje škole za 2019. godinu dodeljena je Jeleni Cvetković, profesorki srpskog jezika i književnosti Gimnazije „Bora Stanković“. 
 
Za najboljeg učenika osnovne škole u 2019. godini izabran je Bogdan Stefanović, učenik OŠ "Svetozar Marković", a za najboljeg učenika srednje škole nagrada je pripala Miši Stankoviću, učeniku Gimnazije „Bora Stanković“. 
 
Nagrada za najboljeg studenta prvog stepena osnovnih akademskih ili osnovnih strukovnih studija fakulteta ili više škole za 2019. godinu dodeljena je Jeleni Milošević, studentkinji Medicinskog fakulteta u Nišu. 
 
Takođe, na današnjem zasedanju odbora doneta je i odluka o dodeli tri specijalna priznanja, i to Simi Arsiću za sveukupan doprinos u organizaciji manifestacije "Svetosavska nedelja” u proteklih 30 godina i Leonori Ristić i Anđeli Ristić, učenicama OŠ "Svetozar Marković” za osvojeno drugo mesto na Svetskom takmičenju u robotici održanom u Kini. 
 
Doneta je i odluka o dodeli zahvalnice Aleksandri Savić, profesorki Muzičke škole "Stevan Mokranjac” za poseban doprinos u organizaciji "Svetosavske nedelje”. 
 
Svečana dodela nagrada biće organizovana u ponedeljak 27. januara na Svetosavkom balu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: