Poznati dobitnici Svetosavskih specijalnih priznanja, ove godine bez konkursa za Svetosavske nagrade

Lokalne vesti - Petak 15.01.2021 - 10:14

Organizacioni odbor za obeležavanje tradicionalne kulturno–prosvetne i duhovne manifestacije ,,Svetosavka nedelja 2021.’’ doneo je odluku da se ove godine ne raspisuje konkurs za dodelu ,,Svetosavske nagrade'', već da budu dodeljena samo specijalna priznanja.

Dobitnicima će specijalna priznanja biti uručena na Savindan Dobitnicima će specijalna priznanja biti uručena na Savindan
Dobitnici priznanja su Predškolska ustanova „Naše dete“, za požrtvovan i uspešan rad tokom epidemije Кovid-19, Gimnazija „Bora Stanković“, za uspešno promovisanje kulturne uloge škole kao obrazovne institucije, Miomir Dejanović, nastavnik razredne nastave OŠ „Svetozar Marković“, za inovacije u oblasti obrazovanja, OŠ „Vuk Кaradžić“, za sveukupan doprinos manifestaciji „Svetosavska nedelja“ i iskorak iz okvira tradicionalnog sistema obrazovanja. 
 
Dobitnicima će specijalna priznanja biti uručena na Savindan.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: