Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

Lokalne vesti - Četvrtak 28.03.2024 - 09:36

U petak, 29. marta, od 19 časova u vranjskom teatru je predstava „Ništa nećemo zaboraviti“, koja je rađena po motivima romana „Kanjec filjma“ i „Ista priča“ Vere Cenić. „Priča o čoveku koji preko agencije pokušava da se oženi, ali mu oni greškom, umesto žene šalju muškarca, naišla je na dopadanje gde god se prikazivala“, stoji u opisu ovog pozorišnog komada. U nedelju, 31. marta, na dečjoj sceni od 12 časova je predstava „Pinokio“ u režiji Darka Kovačovskog.

Foto:Promo Foto:Promo
Kada je u pitanju bioskopski repertoar ove subote, 30. marta, biće prikazana tri filma. Od 12 časova je animirani film „Kantervilski duh“. „Radnja filma je u Engleskoj s kraja devetnaestog veka, kada naučni pronalazak donosi nove poglede na svet. Moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću, koju okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.“ stoji u opisu filma. 
 
Od 18 časova biće prikazan film „Ruski konzul“. „Glavni junak filma, srpski doktor Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj u bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića, ruskog konzula, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro “Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko”. Protiv Božovića se okreću lokalni albanski moćnici, separatisti. Oni pokušavaju da isele Božovića ali u njegovu zaštitu staje doktor Jugović“, radnja je ovog filma. 
 
U 21 sat je film „Godzila i Kong – Novo carstvo“. „Nova avantura koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta. U filmu se dublje istražuje istorija ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja, otkrivajući mitološku bitku koja je oblikovala ova izvanredna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom“, stoji u opisu filma.
 
Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: