Pozorište stavljeno pod krov

Lokalne vesti - Petak 07.11.2014 - 06:51

Sednica Odbora za obnovu održana je na velikoj sceni Pozorišta, čime je označen završetak prve faze, koja je počela 20. januara ove godine.

Ova faza koštala je oko 20 miliona Ova faza koštala je oko 20 miliona

- Pored osnovnog sačinili smo još tri aneksa Ugovora iz razloga što je objekat pretrpeo ogromna oštećenja, a svi radovi izvođeni  su  ručno.

Očekujem da u toku naredne nedelje bude izabran   izvođač za drugu fazu, koja podrazumeva mašinske, elektro i vodovovodne radove.

Pri kraju druge otpočećemo sa izvođenjem i treće faze.

Činjenica je da su objektivne okolnosti uslovile probijanja rokova kada je reč o prvoj fazi, ali je i činjenica da će Vranje i vranjska publika dobiti najbolje pozorište.

Finansijska sredstva su obezbeđena zahvaljujući mnogobrojnim donatorima i Vladi Srbije - istakao je gradonačelnik Antić.

Na sednici je govorio i arhitetka Miomir Stojanović, član Odbora koji je nadzirao radove, rekavši da je prva faza urađena po najvišim standardima struke.

Inače, vrednost prve faze radova biće za oko pet miliona manja od ugovorene, a druga je procenjena na  47 miliona dinara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: