Predlozi za vikend zabavu: Potraga za smaragdom, Doktor Čudni, lutke i propevala ministarka

Lokalne vesti - Petak 13.05.2022 - 14:17

Na repertoaru vranjskog bioskopskog ove subotu, 14. maja, su dva filma.

FOTO: Promo FOTO: Promo
U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je animirani akcioni film za celu porodicu ,,Sonikov film 2’’.
 
Omiljeni plavi jež na svetu vraća se u avanturi sledećeg nivoa u ,,Sonikovom filmu 2’’.  
 
Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke, stoji u opisu filma. 
 
Film je zasnovan na SEGA video igri.
 
Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je akcioni avanturistički film sa elementima fantazije i horora „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“
 
U Marvel studiju „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, MCU otključava Multiverzum i pomera svoje granice dalje nego ikada ranije. 
 
Putovanje u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasno alternativne realnosti Multiverzuma da se suprotstave misterioznom novom protivniku, stoji u najavi filma.
 
Što se tiče pozorišnog repertoara, u nedelju, 15. maja, od 12 sati je dečja lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’, a već u utorak, 17. maja,  na večernjoj sceni od 20 sati i i najnoviji komad - mjuzikl ,,Ministarka’’
 
Ulaznice za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: