Prednjače u Srbiji: Surdulica dobila LOKALNU VLAST

Lokalne vesti - Četvrtak 09.07.2020 - 10:38

Opština Surdulica jedna je od prvih lokalnih samouprava u Srbiji koja je konstituisala lokalnu vlast, nakon izbora održanih 21. juna.

Konstitutivna sednica u Alakincu FOTO: Facebook/Novica Tončev Konstitutivna sednica u Alakincu FOTO: Facebook/Novica Tončev
Konstitutivna sednica je održana u selu Alakince, gde su odbornici stigli, simbolično, peške, navodi Novica Tončev na svom zvaničnom facebook profilu.
 
Na konstitutivnoj sednici su verifikovani mandati 35 odbornika, a za predsednika opštinskog parlamenta izabran je Zoran Mitić
 
Dr Aleksandra Popović je reizabrana za predsednicu opštine
 
Funkciju zamenika predsednika opštine Surdulica obavljaće Miloš Radoičić, a funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine Surdulica dr Dragan Kitanović.
 
SPS Surdulica će nastaviti da govori svojim delima, realizovanim projektima i da kontinuiranim stvaranjem prilika za lepši i bolji život svih građana Surdulice, opravda poverenje koje nam je ukazano na lokalnim izborima, napisao je Tončev
 
- Sa dokazanim i kvalitetnim, ali i sa novim mladim i ambicioznim ljudima i jasnim razvojnim programom, spremni smo da damo svoj maksiumum i iskoristimo sve potencijale koje imamo. 
 
Nastavićemo da gradimo našu Surdulicu po meri svih njenih građana
 
Nastavićemo da radimo i da stvaramo uslove za rast i razvoj naše opštine
 
Naš zadatak je da omogućimo svakom pojedincu da živi bolje, da radi više i da se pita - stoji u poruci Novice Tončeva.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

10.07.2020. , 09:35
Dace bog da ne spije dve skupstine. Amin.