Predstavnici lokalnog pravosuđa, na takmičenju u streljaštvu, osvojili prvo mesto

Lokalne vesti - Četvrtak 29.09.2022 - 13:05

Ekipa Srbije, u kojoj su dvoje članova bila iz Vranja, osvojila je prvo mesto na međunarodnom takmičenju u disciplini streljaštvo, na 13. Sportsko rekreativnim susretima Jugoistočne Evrope, organizovanim prema Sporazumu o saradnji regionalnih sindikalnih organizacija pravosuđa Severne Makedonije, Republike Srpske, Federacije BiH, Crne Gore i Srbije.

Foto: Foto:
Članovi ekipe iz Vranja su  sudija Aleksandra Tošić Arsić, i rukovodilac pravosudne straže Aleksandar Stanković.
 
Preostalo dvoje članova ekipe su Marjan Dodić, zaposleni u Osnovnom sudu u Bujanovcu, te Višnja Vučinić, saradnik u Osnovnom sudu u Somboru.
 
Osim ovoga, i u konačnom plasmanu, kada se računaju svi sportovi, Sindikalna organizacija pravosudnih organa Srbije osvojila je prvo mesto.
 
Sportsko rekreativni susreti organizacija pravosuđa pet zemalja održani u periodu od 22. do do 25. septembra u Banji Vrućici, u opštini Teslić.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: