Premijera "Četiri zida" večeras u vranjskom pozorištu

Lokalne vesti - Petak 10.02.2023 - 10:53

„Četiri zida ili tragikomedija o karantinu” naziv je predstave koja će u petak od 20 sati biti premijerno pred publikom u Narodnom pozorištu „Bora Stanković” u Vranju, u režiji Stevana Bodrože.

Foto:Pozorište Bora Stanković Foto:Pozorište Bora Stanković
Komad je rađen po tekstu Aleksandre Jovanović, Nine Plavenjac i Bojana Tasića i prati živote porodica u jednoj stambenoj zgradi u vreme pandemije virusa korona. U pitanju su četiri netipične priče o ljudskim sudbinama, a u kamernoj igri će ih predstaviti 11 glumaca vranjskog teatra.
 
U glumačkoj ekipi su: Radmila Đorđević, Nenad Nedeljković, Bojan Jovanović, Tamara Stošić, Jelena Filipović, Marko Nikolić, Milena Stošić, Kristina Janjić Stojanović, Žetica Dejanović, Anđela Vlajković i Dragan Živković. Predstava je rađena u koprodukciji sa „Merlinka” festivalom, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije.
 
Već u nedelju, 12. februara, od 12 sati malu publiku u Vranju čeka lepo iznenađenje. Premijerno izvođenje savremene adaptacije bajke „Zlatokosa i tri medveda” Udruženja „Mizanscen”. Bajkovite junake tumače: Milena Stošić, Marko Petričević, Jelena Filipović i Marko Nikolić.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: