Premijera predstave ODLUKE na P(h)antomfestu

Lokalne vesti - Petak 23.11.2018 - 10:19

U oviru sedmog Međunarodnog festivala pantomime - P(h)antomfest, koji će biti održan u Vranju 7. i 8. decembra, u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje, premijerno će biti izvedena

Detalj sa predstave. Foto: Promo Detalj sa predstave. Foto: Promo

Predstava pantomime „Odluke“, u režiji Trajčeta Gjorgieva, nastala u produkciji Festivala.

Nakon uspešnih predstava „Prva suza“ (po motivima priče Borisava Bore Stankovića), „Hamlet“, „Ljubav“, „Omnibus plus“, „Igra“ i „Zamišljeni svet“, koje su nastale u produkciji Festivala prethodnih šest godina, članovi Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje nastavljaju put u svet pantomime.

Predstava će biti odigrana odmah nakon svečanog otvaranja Festivala 7. decembra od 20.10h u sali Doma vojske u Vranju.

U predstavi igraju Alesandra Demirović, Ivica Spasić, Jovica Stamenković, Jelena Momčilović, Milica Janjić i Smilja Bojković.

Festival ove godine u potpunosti ostvaruje svoj cilj tako što u predstavi zajedno glume čujuća i gluva lica čime se u potpunosti briše razlika između njih kroz pantomimu.

Festival su podržali Ministarstvo kulture Republike Srbije, Grad Vranje i Ambasada Sjedinjenih Američkih država u Beogradu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: