Preševljanin opljačkao JAPANCA u Ohridu

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.07.2018 - 11:48

Vranje - D.A. iz Preševa je 27. juna iskoristio nepažnju svog cimera Japanca i u svoju torbu potrpao sve njegove vredne stvari laptop, skupi mobilni telefon, ajpod i sat, piše Telegraf.

Iskoristio nepažnju svog cimera FOTO: Getty Images/ilustracija Iskoristio nepažnju svog cimera FOTO: Getty Images/ilustracija
Za nepunih nedelju dana makedonska policija je locirala i u Skoplju uhapsila srpskog državljanina D. A. (39) iz Preševa, koji je u jednom hostelu u Ohridu opljačkao svog cimera T. T. (37) iz Japana.
 
Sektor za unutrašnje poslove iz Ohrida je protiv srpskog državljanina D.A. podneo krivičnu prijavu zbog krađe.
 
Prema saopštenju MUP-a koje prenosi Telegraf, D.A. je boravio u istoj sobi sa Japancem T.T. u hostelu u ulici Makedonski prosvetitelji. 
 
Opčinjen tehnikom koju je Japanac posedovao, D.A. je 27. juna iskoristio nepažnju svog cimera i u svoju torbu potrpao sve njegove vredne stvari: laptop, skupi mobilni telefon, ajpod i sat, nakon čega je pobegao.
 
Vrednost ukradenih stvari je procenjena na 300.000 denara odnosno 5.000 evra.
 
Kada je video da je opljačkan, Japanac je prijavio krađu, a policija je već 1. jula u Skoplju pronašla i uhapsila lopova
 
Kod njega je bio pronađen deo ukradenih predmeta, koji su potom vraćeni Japancu.
 
OK Radio, Telegraf

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: