Preševo: Gužva na TERETNIM TERMINALIMA

Lokalne vesti - Četvrtak 18.07.2019 - 11:59

Vranje – Na graničnom prelazu Preševo nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima, dok teretna vozila čekaju oko 60 minuta.

Nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima FOTO: D. Ristić/OK Radio Nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, dok su veće gužve na terminalima za teretna vozila.
 
Na Horgošu na izlazu čekaju 300, Kelebiji 180, Preševu, Šidu, i Sremskoj Rači po 60 minuta, dok su zadržavanja na Batrovcima na izlazu iz zemlje čak do 360 minuta, saopštio je AMSS.
 
Druga polovina jula, vikend koji se približava i nešto veći broj vozila nagoveštavaju pojačan intezitet saobraćaja što u narednim danima mogu doneti duža zadržavanja na ulazno-izlaznim rampama pojedinih graničnih prelaza i pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima.
 
Vremenske prilike gotovo idealne za vožnju, vidljivost dobra, kolovozi suvi, a van gradova zastoja i vanrednih obustava u saobraćaju nema.
 
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: