Prijava za podršku preduzetnicima u okviru SEED Step III programa

Lokalne vesti - Sreda 13.10.2021 - 13:13

U okviru SEED Step III programa, Novosadski humanitarni centar planira da tokom 2021. i 2022. godine podrži mlade preduzetnike (do 30 g.) i žene-preduzetnice, kroz finansiranje sledećih vrsta podrške:

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

1.    podrška zajedničkim inicijativama dvoje i više preduzetnika (na primer: saradnja malih proizvođača kako bi napravili novi proizvod / kombinaciju svojih proizvoda, ili zajednički promovisali svoje proizvode, ili zajednički koristili opremu);

2.    podrška u profesionalizaciji postojećeg posla (na primer: ispunjavanje uslova za stavljanje proizvoda na tržište, licenciranje/akreditacija za pružanje usluga i drugo);

3.    podrška u marketingu i plasmanu proizvoda;

4.    podrška u obukama i uslugama stručnog savetovanja.


Glavni cilj je dalji razvoj i profesionalizacija malih biznisa, kako bi postali održivi.

 

Ovaj medijski sadržaj je sufinansiran iz budžet a opštine Vladičin Han. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: