Prijem oficira po završetku Generalštabnog usavršavanja

Lokalne vesti - Utorak 09.07.2024 - 10:53

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović primio je oficire koji su nakon završetka Generalštabnog usavršavanja raspoređeni na dužnosti u komandama i jedinicama Vojske Srbije.

Foto: MOD Foto: MOD

On je svršenim polaznicima generalštabnog usavršavanja u zemlji i inostranstvu predstavio aktuelne izazove, rizike i pretnje i prioritete u razvoju sposobnosti Vojske Srbije, dajući im pritom i usmerenja za rad na novim dužnostima.

Izrazivši zadovoljstvo što je Vojska Srbije od danas jača za novu generaciju oficira koji su završili najviše vojnostručno usavršavanje, general Mojsilović je istakao je da se od njih očekuje da stečena znanja primenjuju u svakodnevnom radu, da ispolje kreativnost, inicijativu i liderske sposobnosti i odnosom prema zadacima budu primer mlađim starešinama.

Generalštabno usavršavanje predstavlja treći nivo posebnih programa usavršavanja oficira, a realizuje se radi njihovog osposobljavanja i neposredne pripreme za visoke dužnosti u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: