Prijem za GOSTE VRANJA iz tri evropske zemlje (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 11.12.2019 - 13:29

U velikoj Sali Skupštine grada upriličen je prijem za 65 učenika iz Holandije, Belgije i Albanije, koji borave u Vranju u okviru projekta "Erasmus +” u organizaciji udruženja "Pomoć deci” iz Beograda.

U poseti Vranju 65 učenika iz Holandije, Belgije i Albanije FOTO: D. Ristić/OK Radio U poseti Vranju 65 učenika iz Holandije, Belgije i Albanije FOTO: D. Ristić/OK Radio
U ime gradskog rukovodstva dobrodošlicu gostima poželeli su Dejan Tričković predsednik Skupštine grada i Zorica Jović gradska većnica. 
 
- Vaš dolazak dokaz je da geografska udaljenost ne predstavlja prepreku, već povod više za upoznavanje i saradnju sa vršnjacima.  
 
Vaš boravak ovde je prilika da budete deo naše lokalne zajednice i da kroz druženje nadogradite svoje i naše znanje
 
Želim vam da ovu razmenu krunišete novim prijateljstvima i da iz Vranja ponesete najlepše utiske - rekao je Tričković. 
 
Nakon toga, govorila je Zorica Jović gradska većnica koja je goste upoznala sa stanjem u obrazovnom sistemu grada
 
- Gradsko rukovodstvo u proteklom periodu dosta je radilo na modelu dualnog obrazovanja i on je uveden u tri škole sa četiri obrazovna profila
 
Obrazovanje nam je jedna od prioritetnih oblasti za razvoj grada.
 
Verujem da vam je boravak u Vranju prijatan, da ste stekli nova prijateljstva i da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu - naglasila je gradska većnica. 
 
Ljiljana Vasić direktorka udruženja "Pomoć deci”, zahvalila se gradskom rukovodstvu, Gimnaziji i svim mladim ljudima iz Vranja na toplom prijemu i boravku. 
 
Prisutne je pozdravio i Đorđe Stojanović predstavnik udruženja "Naš svet, naša pravila”
 
U ime gostiju obratila se Janin Hofman iz Holandije zahvalivši se na toplom prijemu i divnim uspomenama, koje će učenici poneti iz Vranja.

Foto Galerija

Prijem za studente iz Holandije, Belgije i Albanije

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: