Prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.01.2023 - 10:33

Povodom obeležavanja 31. januara, Dana grada, predsednik Skupštine dr Dejan Tričković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović, priredili su prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Tričković je poželeo dobrodošlicu pripadnicima Vojske, ističući da je odnos između 4. brigade i lokalne samouprave i građana, kao i uvek, utemeljen na međusobnom poštovanju i uvažavanju. „Naša saradnja je iz godine u godinu sve bolja. Lokalnoj samoupravi mnogo znači vaša podrška, kako u bezbednosnom tako i u ekonomskom smislu. I vama i građanima čestitam još jednom Dan grada i Dan oslobođenja Vranja od Turaka“, rekao je predsednik Skupštine dr Dejan Tričković. 
 
Zamenica gradonačelnika Zorica Jović čestitala je gostima Dan brigade i slavu, Svetog Atanasija Velikog. „Živimo u teškim vremenima, sa brojnim izazovima za državu. Dok mi mirno spavamo, vi ste na terenu i ja vam se zahvaljujem na požrtvovanju. U svoje lično i u ime gradonačelnika, čestitam vam na svemu što radite za lokalnu zajednicu“, istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović. 
 
Domaćinima se na toploj dobrodošlici zahvalio pukovnik Siniša Nikolić, napominjući da 4. brigada ima brojne zadatke. „Građani ovog dela Srbije mogu da budu sigurni, jer su pripadnici Vojske 24 sata na terenu. Značajna je i naša uloga u mirovnim operacijama, imajući u vidu da je jedna pešadijska četa na zadatku u Libanu. Ali, naši pripadnici su najviše angažovani u lokalnoj zajednici, gde pomažemo građanima na više načina. Posebno su aktivne naše inženjerske jedinice i to na održavanju puteva“, rekao je Nikolić.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: