Priprema se DRUGI REBALANS gradskog budžeta

Lokalne vesti - Utorak 15.10.2019 - 10:20

Odeljenje za finansije i privredu Gradske uprave Vranje direktnim i indirektnim korisnicima budžeta grada uputilo je poziv za dostavu predloga za pripremu Nacrta Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Vranja za 2019. godinu.

Korekcija finansijskih planova budžetskih korisnika i povećanje plata FOTO: OK Radio Korekcija finansijskih planova budžetskih korisnika i povećanje plata FOTO: OK Radio
Osnovni ciljevi ovog rebalansa su korekcija finansijskih planova budžetskih korisnika za očekivana sredstva od donacija i transfera od strane nadležnih ministarstava do kraja godine i povećanje plata korisnika budžetskih sredstava odnosno korisnika sredstava organizacija za obavezno socijalno osiguranje počev od plate za novembar 2019. godine, a na osnovu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu
 
Svi budžetski korisnici su u obavezi da do 18. oktobra Odeljenju za budžet i finansije dostave predloge za usklađivanje dodeljenih aproprijacija u svojim finansijskim planovima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: