Priređen prijem za delegaciju SUBNOR Vranje

Lokalne vesti - Sreda 07.09.2022 - 11:07

Povodom obeležavanja 7. septembra, Dana oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima priredio je prijem za delegaciju SUBNOR-a Vranje.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Tom prilikom, gradonačelnik je gostima poželeo srdačnu dobrodošlicu u Gradsku kuću i čestitao im Dan oslobođenja.
 
- Danas je veliki dan za sve  građane Vranja. Ovo je prilika da se podsetimo naše prošlosti i slavnih predaka, zahvaljujući kojima mi danas živimo u slobodi.
 
Naš zajednički zadatak je intenziviranje međusobne saradnje u smislu realizacije zajedničkih projekata, koji imaju za cilj negovanje vrednosti poput patriotizma i čuvanja istorije.
 
Posebna pažnja mora biti usmerena na upoznavanje omladine sa svim detaljima naše prošlosti, jer mladi ljudi moraju znati sve o našim slavnim precima i njihovoj borbi za slobodu i otadžbinu, što  je veoma važno u vremenu u kojem živimo - istakao je gradonačelnik.
 
General Zoran Lubura, predsednik SUBNOR-a Vranje zahvalio se na srdačnoj dobrodošlici. 
 
- Saradnja našeg udruženja i lokalne samouprave je izuzetna. 
 
Zahvaljujući podršci grada SUBNOR Vranje ostvaruje odlične rezultate i jedno je od najuspešnijih udruženja na nivou Srbije.
 
Otvoreni smo za svaki vid saradnje i u narednom periodu planiramo zajedničke projekte koji su veoma važni za čuvanje istorije Vranja i okoline - naglasio je Lubura.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Pukovnik
07.09.2022. , 12:56
Moze li neko da mi kaze sta ovaj Slobodan( prvi desno na slici)uopste radi u ovom udruzenju osim sto pravi troskove i parkira kola tj.reprodaje automobile i smeta stanarima zgrade.
Pukovnik
08.09.2022. , 07:31
Nije mi jasno zasto ne objavljujete komentare, bas ste me razocarali takvim ponasanjem?
Pukovnik
08.09.2022. , 16:17
Izvinjavam se redakciji, mozda sam bio brz na pero.
,,,,,,,,,
23.09.2022. , 13:57
TAJ SLOBODAN JE VEC 40 GODINA U SUBNOR U , AKO VAS NEKO PITA GOSPODINE PUKOVNICE I RADI STA GOD ZATREBA OD UPISIANJE BORACA, NJIHOVO UCLANJIANJE I SE STO TREBA , A DA LI PREPRODAJE KOLA TO JE VEC NJEGOV PROBLEM, AN RADNOG VREMENA RADICE STA GOD HOCE U SKLADU SA ZAKONOM
NEPOZNATA
23.09.2022. , 14:07
GOSPODINE PUKOVNICE ON JE VEC 40 GODINA U TOJ ORGANIZACIJI I SADA RADI BEZ I KAKVE NADOKNADE A DA LI PREPRODAJE KOLA U SLOBODNO VREME TO JE NJEGOV PROBLEM VAZNO DA JE SVE U SKLADU SA ZAKONOM , A I ,,PUKOVNICE,, PREDSTAVITE SE IMENOM JER NISTE PUKOVNIK, ONI SE NE BAVE TIM NEISTINAMA
NEPOZNATA
23.09.2022. , 14:18
EVO GOSPODINE ,,PUKOVNICE ,, JA CU DA VAM KAZEM, TAJ SLOBODAN JE 40. GODINE U SUBNOR I DAN DANAS RADI ZA NJIH BEZ IKAKVE NADOKNADE, NIKAKE TROSKOVE NE PRAVI A POSTO VAM SMETA NJEGOO PARKIRANJE AUTA UDJITE U SUBNOR I PITAJTE STA RADI A DA LI PREPRODAJE AUTA TO JE NJEGOVA STVAR, JER SVE STO RADI NIJE NISTA MIMO ZAKONA ,,PUKOVNICE,,

06.10.2022. , 17:50
,,Pukovnice , nesto ne vidim as komentar vise

28.10.2022. , 20:52
Znaci da su mi predpostavke tacne samo vam je pusta zelja da ste pukovnik. ha, ha