Priština finansira USAVRŠAVANJE MLADIH u Bujanovcu

Lokalne vesti - Sreda 05.02.2020 - 10:35

Opština Bujanovac će dobiti 50.000 evra od vlasti u Prištini za projekat stručnog usavršavanja mladih, pišu Bujanovačke.

Udvostručena sredstva za stručnu praksu FOTO: D. Ristić/OK Radio Udvostručena sredstva za stručnu praksu FOTO: D. Ristić/OK Radio
- Na predlog ministra finansija Republike Kosovo, Luljzima Rafune, Vlada Republike Kosovo je usvojila  zahtev opštine Bujanovac za podršku projektu stručnog usavršavanja mladih u našoj opštini – objavio je predsednik opštine Šaip Kamberi.
 
Kako je Kamberi naveo na svojoj zvaničnoj FB stranici „Vlada Republike Kosovo izdvojila je 50.000 evra za podršku ovoj aktivnosti“.
 
- Saradnja započeta pre dve godine između naše Opštine i Vlade Republike Kosovo nastavlja da daje konkretne rezultate. Hvala Kosovo! – kaže prvi čovek lokalne samouprave.
 
Inače, u budžetu opštine za 2020. godinu sredstva za finasiranje stručne prakse gotovo su udvostručena u odnosu na prošlu godinu na rekordnih 40 miliona dinara.
OK Radio, Bujanovačke

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

06.02.2020. , 09:19
Pa neka ih pomazu, oni polako ali sigurno rade svoj poso.I gledaju da svoj narod i omladinu zadrze tu gde im je rodno mesto, tako sto ce im omoguciti svevuslovevza zivot. A sta radi nase rukovodstvo, tera nas da bezimo sa rodjenog ognjista u strane drzave. U opstini Bujanovac izmedju sela Zbevac i sela Jastrebac, preduze "Putevi Srbije" jula 2019 god pravilo je put koji je trebao da bude tvrd tampon (nasip), sada ne moze ni lada niva da izadje. Put je dugacak 6 km. Bolje da nikad nisu ni dosli da prave put. Nemozemo da izadjemo u selo da obradjujemo vocnjake i njive.(neznam kako da postavim slike da vidite, uslove za zivot, ne u blato, nego u kal). Hvala i pozdrav