Pritvoren zbog pucnjave

Lokalne vesti - Utorak 09.07.2013 - 12:27

Policija u Bujanovcu podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužialštvu u Vranju protiv N.DŽ. (1965) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv opšte sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštila je policija u Vranju.

Ilustracija Ilustracija
Prema navodima policije sumnja se da je N.DŽ. 6. jula ove godine u dvorištu  kuće u selu Samoljica, iz pištolja koji je posedovao ilegalno, ispalio više hitaca od kojih je jedan rikošetirao i pogodio R.J (1953) iz okoline Bujanovca, nanevši mu tešku telesnu povredu.
 
R.J. je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju.
 
Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Vranju - sudske jedinice u Bujanovcu sa zamenikom tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i policijskim službenicima Policijske stanice u Bujanovcu.
 
Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: