Privredna komora uručila priznanja privrednicima i institucijama za saradnju u vreme pandemije covid 19 (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 29.05.2020 - 14:01

Privredna komora Srbije-Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga je imala izuzetnu saradnju sa privrednim subjektima, jedinicama lokalne samouprave, kao i policijskim upravama sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga tokom vanrednog stanja.

Sa dodele priznanja. Foto: G.Mitić/OK Radio Sa dodele priznanja. Foto: G.Mitić/OK Radio

Kao znak zahvalnosti za angažovanje tokom vanrednog stanja i pandemije izazvane virusom Covid-19, PKS-RPK Leskovac će uručila priznanja privrednim subjektima i institucijama.

Priznanja su uručena predstavnicima Jumko ad Vranje, Simpo ad Vranje,  Mikromodeli doo Vranje, MUP - Policijska uprava Vranje, Teklas automotive doo Vladičin Han i Granična policija-policijska stanica Preševo.

Slađan Disić, predsednik Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore i generalni direktor Simpa, kaže da se još jednom pokazalo da nesreće zbližavaju ljude.

- Ne pamtim, a dugo sam u privredi da smo ikada imali takvu saradnju i koordinacijuizmeđu privrednika, RPKL i institucija.

Policija je bila jedna od ključnih faktora bezbednosti
, ali i protoka robe i ljudi.

To je zaista bila jedna saradnja koja će se u kasnijim periodima uzimati za primer.

Nije se dogodilo do sada da država ima takvu saradnju s aprivredom
, traži svoje predloge i da kasnije,  preko 80 odsto svih predloga budu prihvaćenii i implementirani kao vid pomoći i podrške privredi
- navodi Disić.

On dodaje i da se Kompanija Simpo ponašala u skladu sa mogućnostima, pomažući donacijama u borbi protiv COVID 19.
 




 

Foto Galerija

Dodela priznanja RPKL

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: