Proključala glavna ulica!

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.11.2013 - 14:59

Kanalizacija u glavnoj ulici u Vranju ponovo se izlila i preplavila najvažniju gradsku saobraćajnicu, a radnici „Vodovoda“ od ranog jutra u ponedeljak pokušavaju da problem reše.

Jedna od Jedna od "fontana" u gavnoj ulici

Ulica je zatvorena za saobraćaj, pa se vozila preusmeravaju od DIV-a, preko ulice Jovana Jankovića Lunge, Lenjinove do gornjeg dela Kralja Stefana Prvovenčanog.

Problem je nastao posle kiše koja je u nedelju tokom večeri padala, ali su radnici „Vodovoda“ ubrzo otpušili kanalizaciju, da bi se „fontane“ iz šahti ponovo pojavile u ponedeljak oko podneva.

Potrošačima je u centru Vranja zbog radova oko 14 sati isključena voda.

– Trenutno naše ekipe rade na saniranju kanalizacione mreže, zbog pucanja cementno-azbestnih cevi. Tokom naredne godine ćemo celu kanalizacionu mrežu u glavnoj ulici zameniti.

Svi lokali će biti priključeni na novu mrežu i više ovakvih problema neće biti. Trenutni problem biće rešen u toku današnjeg i sutrašnjeg dana.

Ukoliko i na dalje bude problema i to malo azbestnih cevi zamenićemo plastičnim, kako u toku zime ne bi imali dodatne probleme sa kanalizacijom – kaže zamenik direktora „Vodovoda“ Srđan Dekić i dodaje da  je nakon sanacije havarije voda u centru Vranja ponovo puštena do potrošača.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: