Prosvetna inspekcija reagovala u Vranju zbog toga što jej dečak pretučen u školi

Lokalne vesti - Utorak 31.01.2023 - 13:06

Povodom tuče u školi u Vranju, gde je jedan učenik povređen, na teren je juče izašla gradska prosvetna inspekcija, rekao je ministar prosvete Branko Ružić

Foto: OK Radio Foto: OK Radio

Ružić je kazao da se nada da ćemo doći do vinovnika, te da će biti preduzete mere prema onima koji su odgovorni. Naglasio je da treba sagledati sve aspekte i videti šta je činjenično stanje, i dodao da postupak vodi tužilaštvo.

Komentarišući navode da se unapred znalo da će biti tuče, ministar prosvete je rekao da je obaveza onih koji znaju da prijave to policiji. Ocenio je da je svima preko glave da doživljavaju ovakve nemile događaje.


Podsetimo, učenika osmog razreda OŠ "Svetozar Marković" u Vranju pretukli su vršnjaci u školskom dvorištu i naneli mu teške telesne povrede.

Prema rečima njegove majke Ivane Tasić, detetu su polomljeni prst i nos, a zadobilo je i modrice i podlive po telu, zbog čega je nesrećni dečak nekoliko dana proveo u bolnici.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
ko je ovde lud
31.01.2023. , 14:16
Ostavke svih i direktorice, nastavnika ,a siledžije kazniti i najuriti iz škole.
Nasilje ima ime
01.02.2023. , 03:34
Siledžijama nije mesto u školi nego u popravnom domu. Spasimo decu od organizovanog namernog nasilja. Ostavka direktorke, i nastavnika što su znali da će do tiga doći a ćutali.