PU u Vranju-hapšenje zbog droge

Lokalne vesti - Petak 01.07.2022 - 22:44

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su N.N. (1975) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto:MUP Foto:MUP
Sumnja se da je on, u prethodnom periodu, muškarcu (45) godina prodao lekove sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i da je dvadesetdevetogodišnjoj ženi prodao  dva paketića materije za koju se sumnja da je marihuana, dok je ona  jedan paketić  dala muškarcu ( 35).
 
N.N. se takođe sumnjiči i da je u februaru manju količinu iste materije prodao drugom četrdesetpetogodišnjem muškarcu iz Vranja.
 
Protiv trojice muškaraca i žene, svi iz Vranja, Višem javnom tužilaštvu u Vranju biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, a protiv žene i za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.
 
 Osumnjičenom N.N. je po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Srle
03.07.2022. , 21:40
Interesuje me KO OVLAŠĆENO proizvodi i stavlja drogu u promet?