PUH prekinuo program OK Radija

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.06.2018 - 10:58

Vranje - Program OK Radija bio je u prekidu u ponedeljak ujutru zbog kvara na instalacijama za emitovanje programa koji je izazvao puh.

Pokušao da pregrize naponski kabl FOTO: OK Radio Pokušao da pregrize naponski kabl FOTO: OK Radio
Ovaj glodar je na neobjašnjiv način uspeo da prodre u prostorije emisione tehnike OK Radija na Kumarevoj čuki i prouzrokuje kvar i prekid našeg programa.
 
Po svemu sudeći, puh je u potrazi za hranom pokušao da pregrize strujni kabl kojim se tehnika napaja i ostao usmrćen na licu mesta.
 
Puhovi su, inače, životinjska vrsta čija se populacija smanjuje iako su svaštojedi, a smatraju se štetočinama jer uništavaju useve, osobito one pod voćem.
 
Zanimljivo je da su se nekada koristili i za ljudsku ishranu, a prema Vikipediji i danas se smatraju poslasticom u Sloveniji.
 
Tehnička ekipa OK Radija je nakon intervencije uspela da u ponedeljak oko podneva sanira kvar i osposobi tehniku za dalje emitovanje programa na 92.8 MHz.
 
OK Radio se izvinjava svim svojim vernim slušaocima zbog prekida programa.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: