Pune teretane Vranjanki

Lokalne vesti - Sreda 17.04.2013 - 12:51

Teretane u Vranju ovih dana prepune su žena koje bi da doteraju svoju liniju, i koje uporno vežbaju kako bi svoj fizički izgled dovele do perfekcije.

Ilustracija Ilustracija

Kažu: prolećna garderoba otkriva i ono što bi one rado sakrile, višak kilograma i  celulit.

Sa druge strane vlasnici ovdašnjih fitnes klubova kažu da za odlazak u teretanu treba izdvojiti 1.000 do 1.200 dinara mesečno.

Gordana Jaziković, vlasnica jednog od fitnes studija u gradu, kaže da u teretanu dolaze devojke i žene od 15 do 65 godina.

- Ženama najviše smeta višak kilograma na stomaku i  bokovima. Mogu da koriguju težinu i da vežbama zategnu telo za kratko vreme samo ako su uporne, jer je trebalo da krenu ranije da vežbaju.

Loša ishrana i slaba fizička aktivnost u zimskom periodu su najveći neprijatelji dobrog i zdravog izgleda – kaže Jazikovićeva.

Prema njenim rečima najefikasnija metoda za skidanje celulita je ručna masaža.

Vranjanke koje polažu na svoj izgled napominju da žena ne sme da dozvoli sebi da deluje „zapušteno“, a tako izgleda sa prekomernom težinom.

Mladost je kažu sama po sebi lepa, ali za dobar izgled u zrelijim godinama svaka žena mora da se potrudi.

- Nije to ni mnogo para ni mnogo vremena samo je problem motivacija. Brzo živimo i svakodnevno imamo puno obaveza zbog kojih i ne mislimo dovoljno o sebi, ali to treba ispraviti i krenuti sa vežbama.

Kad dobro izgledamo onda smo i zadovoljne i srećne – kaže Natalija Stamenković (38).

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: