Putevi Srbije: Snega ima na putevima području Vlasine i Vranja

Lokalne vesti - Utorak 30.01.2024 - 12:24

Na deonicama puteva jedan B-40 Vladičin Han - Surdulica - državna granica sa Bugarskom i dva A-231 Vlasinsko Jezero - granica sa Bugarskom kolovoz je vlažan, snega ima do pet centimetara, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Na putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara, Užica i Vranja.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima.


JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima: dva A-210 Jošanička Banja - Kopaonik dva A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica dva A-197 Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana dva A-198 Odvraćenica - Preko Brdo dva B-409 Kumanica - Gleđica dva A-210 Kopaonik - Rudnica dva A-211 Kopaonik - Jaram i dva A-198 Raška - Kuti – Odvraćenica.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: