Radi se novi STATUT GRADA VRANJA

Lokalne vesti - Četvrtak 16.08.2018 - 07:22

U petak, 17. avgusta, sa početkom u 09.00 sati, biće održana 133. sednica Gradskog veća Vranja.

Biće imenovana i komisija za izradu novog statuta FOTO: vranje.org.rs Biće imenovana i komisija za izradu novog statuta FOTO: vranje.org.rs
Prema najavama, članovi Gradskog veća razmatraće Nacrt Odluke o pristupanju izradi Nacrta Statuta Grada Vranja i imenovanju Komisije za izradu Nacrta Statuta Grada Vranja.
 
Takođe, na 133. sednici Veća razmatraće se i Pravilnik o postupku odobravanja programa kojima se ostvaruju potrebe i interesi građana u oblasti sporta, kao i Predlog Pravilnika o izmeni Pravilnika o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2018. godini.
 
Gradski većnici razmatraće i Predlog Odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini prikupljanjem pisanih ponuda.
 
Saglasnost gradske vlade bi trebalo da dobiju i predlozi rešenja o obrazovanju organizacionih odbora za realizaciju manifestacije „Pčelarski sajam jugoistočnog Balkana“ i Prvog međunarodnog filmskog festivala „Most“.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: