Radovi na rekonstruciji Opšte bolnice Vranje odvijaju se utvrđenom dinamikom

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.03.2021 - 11:05

Radovi na rekonstrukciji paviljonskog dela Opšte bolnice u Vranju počeli su u četvrtak, 8. oktobra 2020. godine i za sada se odvijaju utvrđenom dinamikom. Vrednost investicije 1,4 milijarda dinara.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić sa saradnicima kontinuirano nadlgeda tempo kojim se odvijaju radovi na rekonstrukciji starog dela Bolnice i u stalnom je kontaktu sa odgovornima za realizaciju projekta rekonstrukcije.

- Zadovoljni smo dinamikom kojom se izvode radovi, ispoštovani su svi uslovi rada koje zahteva složena epidemiološka situacija u zemlji i kod nas u Vranju.

Verujem da će zadovoljstvo naših lekara, medicinskih sestara
i tehničara koji će raditi u ovom prostoru kao i zadovoljstvo pruženim zdravstvenim uslugama našim pacijentima biti podjednako
- istakla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić nakon obilaska i razgovora sa izvođačima radova.

Kada je reč o rekonstrukciji paviljonskog dela bolnice u Vranju biće izgrađen centralni hol, novi objekat, koji će biti glavni ulaz u rekonstruisanu i obnovljenu bolnicu. Tu će biti smešteni infopult sa polikliničkim i internističkim ambulantama.

Planira se nadogradnja postojećih paviljonskih jedinica, odnosno nadogradnja objekata iznad ortopedskog, urološkog, očnog i internog odeljenja.


- Uspeli smo da uspešno privremeno izmestimo Ortopediju, Oftalmologiju, Urologiju i u ambulantnom i u stacionarnom delu kako bi naši korisnici zdravstvenih usluga mogli da dobiju svu neophodnu i potrebnu zdravstvenu zaštitu i koristim priliku da se zahvalim i pacijentima i našim lekarima i medicinskim sestrama i tehničaraima ovih službi ali i Službe za ginekologiju i akušerstvo na strpljenju i podršci da se rad reorganizuje.

Ova promena je naglašavam, privremenog karaktera a završetak radova planira se za 730 radnih dana 
- zaključila je dr Ljiljana Antić i dodala da se u julu očekuje da Služba interne medicine krene da radi u renoviranim prostorijama.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: