Rasipništvo: Ulična rasveta gori i danju

Lokalne vesti - Utorak 18.02.2014 - 09:33

U pojedinim ulicama u Vranju ulična svetla gore i tokom dana, što u velikoj meri opterećuje budžet Direkcije za izgradnju, odnosno grada, a takođe su u večernjim satima u glavnoj ulici upaljeni i novogodišnji ukrasi.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Direktor Direkcije za izgradnju koja upravlja javnom rasvetom Dragan Stojković kaže da će utoliko u utorak poslati ekipe da obiđu sve ulice i sačine zapisnik o eventualnim upaljenim uličnim svetlima tokom dana, jer je tako nešto, kako je kazao, „nedopustivo“.

– Ja sam imao mnoge planove kada je reč o štednji na javnoj rasveti, ali se čini da su svi ti planovi propali.

Nedopustivo je da ulična svetla gore i tokom dana, jer Direkcija i tako ima veliko dugovanje prema Elektrodistribuciji – kaže Stojković.

Inače, vranjska Direkcija ovdašnjoj Elektrodistribuciji duguje oko 12 miliona dinara za utrošenu električnu energiju, a prema Stojkovićevim rečima, samo za javnu rasvetu to preduzeće mora mesečno da izdvoji oko dva miliona dinara.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: