Raška uskoro dobija APOTEKU

Lokalne vesti - Sreda 20.10.2021 - 10:38

Žitelji vranjskog naselja Raška uskoro bi trebalo da dobiju apoteku, najavljuje rukovodstvo Apotekarske ustanove Vranje.

Ivana Kostić FOTO: G. Mitić/OK Radio Ivana Kostić FOTO: G. Mitić/OK Radio
Time će ovo veliko naselje na obodu grada po prvi put dobiti apoteku, što je bio zahtev koji su ovdašnji žitelji duže vreme upućivali lokalnoj samoupravi. 
 
To se poklapa i sa tendencijom ustanove da širi svoje objekte na celoj teritoriji grada, kaže za OK Radio direktorka "Apoteke" Vranje, Ivana Kostić.
 
- Bilo bi idealno i da pored apoteke bude otvorena i zdravstvena ambulanta, što će, verujem, uskoro biti ostvareno. 
 
Meštanima mnogo znači kada, nakon pregleda, odmah dobiju i lekove, a u vreme epidemije, kada treba što je moguće više izbegavati veću koncentraciju ljudi na jednom mestu, veoma je korisno pružanje zdravstvenih usluga "razbiti" na što više lokacija - kaže Kostićeva.
 
Apoteka će biti locirana kod Veterinarske stanice u naselju Raška i trenutno se radi na uređenju prostora i njegovom opremanju. 
 
Direktorka dodaje da je ustanova dobro snabdevena svim potrebnim lekovima i preparatima i da nestašica nema.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: