Raspisan Konkurs za dodelu nagrade ,,Sveti Sava''

Lokalne vesti - Sreda 07.12.2022 - 13:49

Organizacioni odbor manifestacije „Svetosavska nedelja 2023“, na jučerašnjoj sednici doneo je Odluku o raspisivanju Konkursa za dodelu nagrade ,,Sveti Sava” za 2022. godinu.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Dobitnici nagrade mogu biti obrazovno-vaspitne ustanove, pojedinci koji se bave obrazovno-vaspitnim radom u školi i Predškolskoj ustanovi, kao i učenici osnovnih i srednjih škola i studenti, pod uslovima propisanim Odlukom o dedeljivanju nagrade ,,Sveti Sava’’.  
 
Pravo predlaganja kandidata za nagradu ,,Sveti Sava” imaju sva pravna i fizička lica i može se predložiti samo po jedna ustanova, pojedinac, učenik ili student. Predlozi moraju biti dostavljeni u pisanoj formi i sa potrebnim dokazima (fotokopije dokumenata), sa potpunim obrazloženjem, tako da Komisija ima dovoljno elemenata za ocenu predloženih  kandidata.
 
 Predlozi se dostavljaju Komisiji za utvrđivanje predloga za dodelu nagrade ,,Sveti Sava”, Odeljenju za društvene delatnosti - Odseku za obrazovanje, kulturu, omladinu, sport i informisanje grada Vranja, na adresu ul. Heroja sa Košara bb. Rok za dostavu predloga je  do 15. januara 2023. godine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //