Raspisan konkurs za dodelu NAJVIŠIH GRADSKIH PRIZNANJA

Lokalne vesti - Četvrtak 31.12.2020 - 11:21

Komisija za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja Skupštine grada Vranja, raspisala je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja u 2021. godini za Dan grada 31. januar, Dan oslobođenja Vranja 1878. godine.

Predlozi se mogu dostaviti najkasnije do 14. januara Predlozi se mogu dostaviti najkasnije do 14. januara
U 2021. godini, za Dan grada dodeljuju „Specijalno javno priznanje 31. januar“ i „Javno priznanje 31. januar“.
 
Prema uslovima konkursa, „Specijalno javno priznanje 31. januar“ može se dodeliti fizičkom licu za izuzetne dugogodišnje rezultate i dostignuća u oblasti naučnog i umetničkog stvaralaštva, od značaja za afirmaciju grada Vranja. 
 
Može se dodeliti jedno „Specijalno javno priznanje  31. januar“ i dodeljuje se u vidu diplome sa novčanim iznosom.
 
„Javno priznanje 31. januar“ može se dodeliti fizičkom i pravnom licu za izuzetne dugogodišnje ili jednogodišnje rezultate i doprinos u razvoju i unapređenju privrede, privatnog preduzetništva, društvenih delatnosti, odbrane i zaštite, bezbednosti građana, kao i drugim oblastima od značaja za grad Vranje. 
 
Može se dodeliti do šest javnih priznanja, od koji se tri dodeljuju fizičkim licima, a tri pravnim licima
 
Prioritet imaju fizička i pravna lica sa izuzetnim dugogodišnjim rezultatima i ostvarenjima, a dodeljuje se u vidu diplome sa novčanim iznosom.
 
Predlog za dodelu javnih priznanja može podneti svako fizičko i pravno lice sa teritorije grada Vranja. 
 
Predlog mora sadržati lične podatke kandidata za dodelu javnih priznanja, njegovu biografiju, postignute rezultateobrazloženje u skladu sa  uslovima utvrđenim ovom odlukom.
 
Predlozi se dostavljaju Skupštini grada Vranja - Komisiji za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje, sa naznakom - Predlog za dodelu javnih priznanja za Dan grada
 
Predlozi se mogu dostaviti najkasnije do 14. januara 2021. godine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: