Raspisan Konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.12.2023 - 11:02

Komisija za izbor najboljih u vranjskom sportu raspisala je Konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu. Po šezdeseti put biraće se najbolji, kako u takmičarskom, tako i u školskom sportu Grada Vranja i masovnoj fizičkoj kulturi.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Konkurs za Izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu biće otvoren do 15.01.2024. godine. Do navedenog datuma, klubovi, društva, savezi i sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole  iz Vranja, i sva fizička i pravna lica treba da dostave svoje predloge u pisanoj formi, sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2023. godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za vranjski sport.
 
Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu potrebno je dostaviti na adresu: Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, Komisiji za izbor najboljih u sportu, preko pisarnice Gradske uprave.
 
Izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu organizuju Grad Vranje i Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: