Raspisan konkurs za memorijalnu nagradu Pera Stojanović Tuman

Lokalne vesti - Sreda 09.06.2021 - 12:03

Radio Televizija Vranje uz podršku Ministarstva kuluture i informisanja, raspisala je Konkurs za memorijalnu nagradu ,,Pera Stojanović Tuman” za najbolji humoristički tekst.

Sećanje na Peru, novinara, glumca i humoristu FOTO: vranje.org.rs Sećanje na Peru, novinara, glumca i humoristu FOTO: vranje.org.rs
Ova nagrada ustanovljena je 2005. godine u znak sećanja na doajena vranjskog radio novinarstva, poznatog vranjskog glumca, humoriste i boema Pere Stojanovića Tumana
 
Konkurs je otvorenog tipa i traje do 25. avgusta
 
Autoru najboljeg rada biće dodeljena novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara
 
Prvonagrađeni rad će biti i ekranizovan i premijerno prikazan u novogodišnjoj noći na programu Radio televizije Vranje.
 
Pisane i uredno potpisane radove treba dostaviti do 25. avgusta 2021. godine na adresu: Radio televizija Vranje, Partizanska 17a, 17501 Vranje i rtvranje@verat.net (Neophodno je radove poslati i poštom i u elektronskoj verziji). 
 
Odluka o najboljim radovima biće objavljena 7. septembra 2021. na rođendan Radio Vranja, pred čijim je mikrofonom Pera Stojanović Tuman širio vedar duh i humor.
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona  017 422 632 ili mejl adresi rtvranje@verat.net
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Šarlo
09.06.2021. , 19:01
Kako smo od grada Pere Tumana, došli do grada Đoše, Bulata, Denija i ostaloj meni nije jasno..