Raspisan Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja

Lokalne vesti - Sreda 25.01.2023 - 10:37

Gradsko veće raspisalo je Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2023. godini.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Sredstva opredeljenja Odlukom o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u  2023.godini, iznose 25.000.000 dinara.
 
Na Konkurs može učestvovati:
 
1. izdavač medija čiji medij je upisan u Registar medija u Agenciji za privredne registre, ukoliko se medijski sadržaj emituje/distribuira na teritoriji Grada Vranja.
 
2. pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i koji priloži dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj biti realizovan putem medija koji je upisan u Registar medija i emituje se na teritoriji Grada Vranja.
 
Prijave na konkurs podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja Konkursa na veb sajtu Grada Vranja www.vranje.org.rs i  u dnevnom listu „Srpski telegraf“. Odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od od dana  zaključenja konkursa.
 
Prijave projekata slati na adresu: Grad Vranje, Odeljenje za društvene delatnosti, Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, ulica Kralja Milana br 1, 17500 Vranje, u zatvorenoj koverti, naslovljeno sa: „Prijava po Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2023. godini ili lično, Uslužni centar grada Vranja, šalter broj 1.
 
Dodatne informacije se mogu dobiti radnim danima od 11 do 13 časova na broj telefona 017/421-029.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: