Raspisan LITERARNI KONKURS povodom DANA GRADA

Lokalne vesti - Četvrtak 14.01.2021 - 11:17

Pvodom obeležavanja „31. januara - Dana Grada”, grad Vranje i Regionalni centar za talente raspisali su literarni konkurs na temu “Prošlost koja se pamti vodič je za budućnost”.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Pravo učešća imaju učenici starijih razreda osnovnih i učenici srednjih škola  sa teritorije Grada Vranja.

Cilj konkursa je formiranje svesti kod mladih o važnosti poznavanja istorije i junačke borbe našeg naroda za oslobođenje Vranja od Turaka, poštovanja tradicije i očuvanja kulture grada, sa posebnim osvrtom na trenutna dešavanja u gradu i zemlji, herojsku borbu,
humanost i požrtvovanost medicinskih radnika i pojedinaca. Кnjiževni radovi mogu biti u formi poezije ili proze.  

Radovi se dostavljaju isključivo u elektronskoj formi, kao prilog u word -u, na adresu talentovani19@gmail.com, potpisuju se  šifrom, a u propratnom tekstu u mejlu, treba napisati: ime i prezime autora, razred, školu i kontakt telefon.

Rok za predaju radova je petak, 22. januar 2021. godine do 14 h. Proglašenje najboljih radova biće u okviru  programa obeležavanja Dana Grada  28. januara 2021. godine, u terminu koji će biti naknadno objavljen.

Takođe, najuspešniji učenici biće dodatno obavešteni o terminu uručenja diploma. Кontakt telefon Centra: 017/400-020
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: