Različito o gužvama na Končulju

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.08.2012 - 08:42

Kod Bujanovca, na administrativnom punktu Končulj na srpskoj i Bela Zemlja na kosovskoj strani, putnici ponovo čekaju na prelaz i do pet sati, javljaju albanski mediji.

Prelaz Bela zemlj Prelaz Bela zemlj

Portal Tituli.com (Naslovi.com) iz Bujanovca danas citira portparola kosovske policije, kapetana Bakija Kelanija, koji kaže da se u Končulji i Merdaru, za ulazak u Srbiju, trenutno „čeka i po pet sati“.

- Trenutna situacija je posebno teška na srpskom prelazu Končulj, gde se na oba prelaza čeka i do pet sati i gde, prema izjavama putnika, srpska policija ne preduzima potrebne mera da bi se stanje popravilo - izjavio je Kelani.

Izjavu visokog zvaničnika kosovske policije danas je Tanjugu demantovao major Dragan Stamenković, portparol policijske uprave u Vranju, koji je rekao da se na Končulu u nedelju čekalo najviše sat i po.

- Što se tiče administrativnog punkta Končulj, jer za Belu Zemlju sa kosovske strane nemam podtke, juče je, u špicu, najduže zadržavanje putnika, koji su dolazili sa Kosova, bilo do sat i po - rekao je Stamenković.

On takodje kaže da je proteklih dana na administrativnom punktu Končulj takva situacija bila zbog priliva velikog broja putnika koji su sa Kosova dolazili u Srbiju.

- Danas je u Končulju stanje skoro normalizovano, tako da se samo u dva-tri slučaja, čekalo najviše do 20 minuta - rekao je major Stamenković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: