Razmatra se Plan KREATIVNIH INDUSTRIJA u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 27.02.2019 - 10:00

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sazvao je za četvrtak 156. sednicu Gradskog veća, na kojoj će biti razmatrana 22 pitanja.

Na dnevnom redu 22 tačke FOTO: vranje.org.rs Na dnevnom redu 22 tačke FOTO: vranje.org.rs
Većnici će se izjasniti o Nacrtima Odluka o usvajanju Plana detaljne regulacije privredno radne zone „Bunuševac" i naseljima Gornji Asambair 2 i Suvi Dol u Vranju. 
 
Na dnevnom redu su i Nacrt Odluke o uspostavljanju sistema energetskog menadžmenta grada Vranja, Plan kreativnih industrija u Vranju za period od 2019. do 2023. godine, Predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe za izradu Strategije razvoja socijalne zaštite na teritoriji grada Vranja od 2019. do 2023. godine.
 
Biće razmatran i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije „Vranjski polumaraton 2019", kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije "Međunarodna izložba pasa 2019"
 
Sednica počinje u 8 sati.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: