Recko: Ostavku dajem, Dinamo NE DAJEM

Lokalne vesti - Četvrtak 22.03.2018 - 13:29

Dragan Antić Recko, doskorašnji trener i predsednik Dinama iz Vranja, podneo je ostavku na predsedničku funkciju u klubu zbog sukoba interesa.

Antić: Ne dam da unište Dinamo FOTO: D. Ristić/OK Radio Antić: Ne dam da unište Dinamo FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ovu informaciju je OK Radiju potvrdio sam Antić, dodajući da nastavlja borbu za prosperitet vranjskih „žutih“ iako se nalazi na mestu šefa stručnog štaba Radničkog iz Niša.
 
- Meni su iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS) sugerisali da u mom slučaju postoji sukob interesa, tako da sam podneo ostavku, to nije problem.
 
Međutim, nastavljam borbu za Dinamo i nikad ga neću napustiti.
 
Za klub sam „izginuo“ u proteklih godinu i po dana i ne pada mi na pamet da ga prepustim nekom da radi šta mu padne na pamet – kaže Antić i dodaje da postoji mogućnost da zamrzne predsedničku funkciju u klubu.
 
- Videćemo šta kažu pravila, sada nam predstoji zakazivanje Skupštine kluba u narednih mesec ili dva, pa ćemo razmotriti sve opcije.
 
Trenutno imam mnogo obaveza u Radničkom u Nišu, ali u svakom slučaju nastavljam borbu da Dinamo zauzme mesto u Super ligi Srbije – najavljuje Recko.
 
Antićevo mesto trenera „žutih“ preuzeo je Kragujevčanin Radmilo Raca Jovanović, nekadašnji fudbaler i šef stručnog štaba Dinama u sezoni 2009/2010.
 
Pre dva dana zvanično je potvrđeno da je Dragan Antić Recko preuzeo klupu niškog Radničkog, gde takođe ima velike ambicije.
 
Kako je najavio, njegov cilj je da Nišlije zaigraju u Ligi Evrope.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: