Recko: VUČIĆ da reši BRUKU i SRAMOTU Vranja (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 14.03.2018 - 12:51

Rukovodstvo i igrači svih selekcija Dinama iz Vranja izveli su protestnu šetnju kroz centar grada zbog odluke lokalne vlasti da klubu ne odobri sredstva iz gradskog budžeta za 2018. godinu.

Protest Dinamovaca pred Gradskom upravom FOTO: D. Ristić/OK Radio Protest Dinamovaca pred Gradskom upravom FOTO: D. Ristić/OK Radio

Predsednik i trener Dinama, Dragan Antić Recko je u izjavi novinarima konstatovao da je ovo „bruka i sramota za Vranje“, dodavši da su igrači na ivici strpljenja i da „jedva treniraju“.

On je ovom prilikom javno pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za koga je "glasao ceo vranjski Dinamo", da reši problem.

A za aktuelnu situaciju, Antić je optužio gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića i gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića.

- Njima smeta naš uspeh, jer bi želeli da uđu u Dinamo i pohvale se tuđim uspehom, ali to neće da im uspe. Isteraćemo ovo do kraja.

Ne moraju da nam daju pare, samo neka javno kažu da neće da nam ih daju, a ne da tvrde kako nismo opravdali sredstva
– kaže Antić i dodaje da je kamen spoticanja između kluba i gradskog rukovodstva izvesni „žandarmerac“ Davor Aleksić.

- Njega sam isterao iz kluba jer je pokušao da mešetari i lično se okoristi.

Većnik Đorđević i gradonačelnik Milenković ga podržavaju i tu je najveći problem
– navodi Antić i kaže da imaju podršku većeg dela lokalnog rukovodstva vladajuće SNS, kao i „celog Vranja“.

Prema njegovim rečima, Dinamo ima, posle Zvezde i Partizana, najveću podršku navijača u Srbiji koji sanjaju da „žute“ vide u Super ligi Srbije.
 
Za Dinamo se ranije izdvajalo od 400 do 500 hiljada evra godišnje, prošle godine samo oko 120.000 evra, od čega je vraćeno oko 40.000 evra starog duga, kaže Antić.

- Mi smo potrošili oko 39 miliona dinara za ovu godinu, ali to su većinom moje i pare mog sina Marka, kao i Miloša Vukovića.
 
Igračima se duguju tri plate i još neka davanja, ali umesto da se njima plati, neko pokušava da pare uzme za sebe
– zaključuje Dragan Antić Recko.

Prema prethodnim najavama, protestu je trebalo da se pridruže i predstavnici još najmanje tri vranjska sportska kolektiva koji su takođe ostali bez gradskih para za ovu godinu, ali niko od njih se nije pojavio.
 
    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: