Rekonstrukcija ATLETSKE STAZE na Gradskom stadionu vredna 20 miliona

Lokalne vesti - Nedelja 13.10.2019 - 12:12

Gradska uprava Vranja dodelila je ugovor za rekonstrukciju atletske staze na Gradskom stadionu firmama „Saba Belča“ iz Prševa i „Pejkom“ iz Beograda, vredan 17,3 mliona dinara bez PDV-a.

Biće napravljene četiri trake FOTO: Ilustracija - Shutterstock/Jamikorn Sooktaramorn Biće napravljene četiri trake FOTO: Ilustracija - Shutterstock/Jamikorn Sooktaramorn
Na osnovu javne nabavke, pokrenute pre mesec dana, procenjene na 17,4 miliona dinara bez PDV-a, ugovor je dodeljen firmama iz Preševa i Beograda koje su podnele zajedničku ponudu.
 
„Saba Belča“ i „Pejkom“ su bili jedini ponuđači, a komisija Gradske uprave je ocenila odgovarajućom i prihvatljivom.
 
Prema detaljima ugovora, rok za završetak radova je 50 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao.
 
Govoreći o ovim radovima, gradski većnik za sport Nenad Đorđević je rekao da je rekonstrukcijom Gradskog stadiona stvoreno mesto gde najmlađi Vranjanci mogu bezbedno da se igraju i da je namera bila da se stvore vrhunski uslovi za razvoj talentovane dece u fudbalu.
 
- Nalivanje tartan staze zahteva posebne uslove tako da se nadamo da ćemo realizovati to što pre. Dužina staze je 2.100 metara
 
Biće napravljene četiri trake pored tribina jer nije bilo mogućnosti za više.
 
Sva takmičenja i treniranja moći će da se odvijaju na profesionalan i bezbedan način – rekao je Đorđević.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: