Rotarijanci organizovali tribinu o mentalnom zdravlju

Lokalne vesti - Subota 02.12.2023 - 10:18

Jedan od najmlađih klubova u Srbiji Rotari klub Bora Stanković iz Vranja u saradnji sa Rotari klubom Vranje su organizovali tribinu na temu "Mentalno zdravlje i izazovi 21.veka".

Foto: Ok radio, M.Spirić Foto: Ok radio, M.Spirić
Predavači su bili eminentni stručnjak Dr Ivajlo Ilijev psihijatar i Jelena Krstić psiholog. Oboje iz Niša a inače su naši južnjaci, rodom iz Vladičinog Hana kao i pojedini članovi Rotari kluba Bora Stanković. 
 
"Mentalno zdravlje" je tema kojom će se Rotari Distrikt Srbija i Crna Gora baviti tokom cele godine. Tema je aktuelna i predavanja iskusnih stručnjaka su veoma značajna za naše društvo što su vranjski Rotari klubovi i prepoznali.
 
U punoj sali Gimnazije Bora Stanković, u veoma prijatnoj atmosferi i u interakciji sa predavačima, Vranjanci su čuli veoma korisne savete i iskustva stručnjaka na temu "Mentalnog zdravlja"
 
Podsetimo, Rotari klub Bora Stanković je u ovoj godini donirao muzičke instrumente Muzičkoj školi Stevan Mokranjac u Vranju i ovakvim aktivnostima vranjski Rotarijanci pokazuju brigu o našoj zajednici i našem društvu.
Rotari klub Bora Stanković je maja meseca osnovan dok Rotari klub Vranje postoji više od 10 godina.
 
Ok radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: