Sada i zvanični kandidati za poslanike

Lokalne vesti - Utorak 04.02.2014 - 00:31

Advokat Dragan Nikolić iz Vranja i zvanično je na listi kandidata za narodne poslanike ispred SNS.

Mladenovic, Nikolic i Mitrovic Mladenovic, Nikolic i Mitrovic

Pisanje OK Radija o tome potvrdila je u utorak uveče izborna lista Srpske napredne stranke, objavljena na zvaničnom portalu Republičke izborne komisije.

Dragan Nikolić je na listi od 250 kandidata, 68. po redu. Međutim, on nije jedini kandidat za poslanika iz Pčinjskog okruga.

Nešto slabiju poziciju na spisku zauzima predsednik Opštinskog odbora SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović i on je 148. na listi.
I predsednik opštine Vladičin Han kandidovao se za narodnog poslanika, pa tako zauzima 170. poziciju, od mogućih 250.

U ovdašnjim političkim krugovima smatraju da je izvesno da će i u narednom mandatu Dragan Nikolić biti narodni poslanik.
 

Podsetimo, on je u ponedeljak za OK Radio izjavio da je na predlog lično predsednika stranke Aleksandra Vučića prihvatio kandidaturu za narodnog poslanika, a na iznenađenje pojedinih ljudi u Vranju.

– Na iznenađenje nekih u Vranju koji su mislili da sam politička prošlost, predsednik SNS Aleksandar Vučić predložio mi je da se ponovo kandidujem za narodnog poslanika na predstojećim izborima.

Od ukupno 65 poslanika u Parlamentu, ja sam u osam onih koji su pričali više od sat vremena za godinu i po dana.

Imam rezultate iza sebe, tako da me direktno predsednik stranke predložio za listu kandidata – izjavio je Nikolić.

Inače, parlamentarni izbori u Srbiji raspisani su za 16. mart ove godine, a za sada je jedino Srpska napredna stranka predala svoju izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji.

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: