SAJAM TURIZMA: Odmor te čeka i u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 21.02.2018 - 09:49

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 22 do 25. februara, na štandu Turističke organizacije grada Vranja biće predstavljeni kulturni i prirodni potencijali grada.

Besna Kobila među najznačajnijom ponudom grada. Foto: FB TOV Besna Kobila među najznačajnijom ponudom grada. Foto: FB TOV

Ovogodišnji sajam turizma realizuje se pod sloganom “Odmor te čeka” i predstavlja naznačajniju turističku manifestaciju u zemlji i jugoistočnoj Evropi.

Turistička organizacija grada Vranja  predstaviće kompletnu turističku ponudu, sa akcentom na prirodne vrednosti vranjskog kraja.

Posetioci štanda će imati priliku da se putem brošura, kataloga, flajera, razglednica, suvenira i  turističkog filma o Vranju,  bliže upoznaju sa potencijalima Vranja,  Besne Kobile, Vranjske Banje  i sa kulturnim nasleđem ovog kraja.

Drugog dana sajma, 23. februara u 12 sati, na štandu Turističke organizacije Vranje biće organizovana promocija vranjske kuhinje i pića.

Istovremeno, uz Sajam turizma odvijaju se još tri srodne manifestacije, Međunarodni  sajam vina “Beowine” , Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske  opreme “HORECA”, kao i sajam suvenira “Posetite Srbiju”.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: