Sajam zapošljavanja 29. septembra u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.09.2023 - 10:51

Filijala Vranje Nacionalne službe za zapošljavanje, u petak, 29. septembra 2023. godine, u 11.00 sati, organizuje Sajam zapošljavanja u dvorištu vranjske filijale u Vranju, ulica Todora Mišića Španca 1.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Na drugom ovogodišnjem sajmu zapošljavanja učešće je najavilo preko 30 poslodavaca iz oblasti autoindustrije, rudarstva, telekomunikacija, trgovine, mašinstva i obrade metala, tekstilstva, obućarstva, tapetarstva, saobraćaja, prehrambene proizvodnje, drvne proizvodnje, građevinarstva, elektrotehnike, obezbeđenja.
 
Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 400 lica različitih profila zanimanja: radnik na autoklavu, montažer, električar, tapetar, pomoćnik tapetara, rudar u jami, bravar varioc u jami, automehaničar u jami, šivač, krojač presvlaka, obućarski radnik, prodavac, stolar, vozač teretnjaka, radnik za rukovanje građevinskim mašinama,  elektroinstalater, službenik obezbeđenja, agent terenske prodaje i slično.
 
Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: