Sakupljene TONE SMEĆA na Aleksandrovačkom jezeru (FOTO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.04.2018 - 12:20

Uoči prvomajskih praznika, Odeljenje komunalne policije u Vranju organizovalo je akciju čišćenja Aleksandrovačkog jezera u kojoj je sakupljeno nekoliko tona smeća.

Komunalna policija organizovala akciju FOTO: Komunalna policija Komunalna policija organizovala akciju FOTO: Komunalna policija
Pored zaposlenih u Odeljenju komunalne policije, doprinos akciji dali su i pripadnici Vojske Srbije, Vatrogasno-spasilačke jedinice koja je čistila samo jezero.
 
Priobalje Aleksandrovačkog jezera su čistili i zaposleni u „Bivodi“, učenici Ekonomske, Medicinske i Poljoprivredno-veterinarske škole, Udruženje „Poskok“ iz Vladičinog Hana, Pokret „Čuvari Srbije“, Klub ekstremnih sportova "Extreme", „Komrad" i predstavnici medija - izjavio je načelnik Odeljenja Ivica Tašković
 
Prema njegovim rečima, u akciji čišćenja je učestvovalo 137 ljudi, koji su sakupili 57 vreća smeća, zapremine 120 litara.
 
- 1. i 2. maja, naše ekipe dežuraće na Aleksandrovačkom jezeru, Pržaru, Devotinu i Ćoški i deliti izletnicima vreće za odlaganje smeća
 
Očekujem da se svi ponašaju odgovorno i pokažu brigu o zaštiti životne sredine - naglasio je Tašković, koji se zahvalio svim učesnicima na uspešno izvedenoj akciji.
 
     
 
     
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Tanja
30.04.2018. , 16:34
Jos jedna prevara komunlane policije iz vranje, posao za koji primaju platu neobavljaju ali neobavljaju ni jedan procenat, pa su se setili da organizuju ciscenje okoline vranja, i tako da drugi ociste i urade njihov posao za koji su debelo placeni, poreski obveznici a i ostali gradjani vranja su opet prevareni od strane komunalne policije.
Dejan
02.05.2018. , 10:06
Tašković umesto da kažnjava one koji prljaju on uzeja metlu u ruke. Pa samo za metlu i jeste...