Samo za žene iz ranjivih grupa: Obuka za EKONOMSKO OSNAŽIVANJE

Lokalne vesti - Petak 15.11.2019 - 23:53

U okviru projekta "Promocija Evropske povelje i ekonomsko osnaživanje žena u Vranju" u toku je realizacija tri dvodnevne obuke za izradu biznis planova u kojima su uključene žene iz različitih kategorija ranjivih grupa.

Tri dvodnevne obuke za izradu biznis planova FOTO: vranje.org.rs Tri dvodnevne obuke za izradu biznis planova FOTO: vranje.org.rs
Obuku će proći ukupno 30 žena u periodu od 12. do 19. novembra
 
Projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) i Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade RS, u okviru projekta "Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti", koji finansira Evropska unija, a realizuje ga grad Vranje.
 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku grada Vranja u okviru projekta "Živimo zajedno a ne jedni pored drugih". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja grada Vranja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: